Temat: Ankieta na PCWorld
http://www.pcworld.pl/miniankieta/368.html
Trza podkrecic panie i panowie :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
RECOIL 6.4.5 RECOIL to przeglądarka retro plików graficznych, obsługująca ponad 550 formatów, dostępna na różnych systemach operacyjnych, z regularnymi aktualizacjami.
ABBUC Software 2024 - wyniki Ukazały się wyniki tegorocznego ABBUC Software Competition
Przeszłość spotyka przyszłość Czwarta edycja festiwalu gier konsolowych i komputerowych z lat 80. i 90.
Czwarta edycja ATASCII Compo! Dziś, 1 października 2024, oficjalnie rozpoczął się okres nadsyłania prac!
Silly Venture 2024 SE - stuff Dostępny jest już stuff z zeszłomiesięcznego party Silly Venture 2024
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
http://www.pcworld.pl/miniankieta/368.html
Trza podkrecic panie i panowie :)
szykuje sie " grunwald " ? ;)
CO to za ankieta jak jedna osoba może głosować kilka razy :?
Ale zlicza chyba tylko raz? Nic to, też da się obejść ;).
[ Dodano: Nie Sty 30, 2005 10:14 ]
A tak się ma -1 do upływu dni i wieczną młodość. :mrgreen:
Zlicza wielokrotnie. Wystarczy wyłączyć ciacha, lub po głosowaniu wywalić te o nazwie nk368, pochodzące ze strony PCWorld. :)
[ Dodano: 31.01.2005 11:42:43 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
Innymi słowy ta ankieta ma źle postawione pytanie. Powinno ono brzmieć, do jakich komputerów największy sentyment żywią najwięksi cwaniacy :mrgreen:
wyłącze ciacha - i spieszę do głosowania :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A więc ;- panowie i panie: WYBORY !!!! :D:D:D:D
DOPISANE;-
Głosowanie idzie dobrze. Zaraz bez tych ciastek padne z głodu - ale dobrze idzie. Lizard - może skrypcika jakiego ??
Jak komuś się nie chce grzebać z ciastkami, albo nie umie, to można głosować i tak kilka razy - byle za każdym razem inną przeglądarką? }:>
Ja mam 3 - ktoś ma więcej?
Ej, w sumie można odpalić stronę spod Knoppixa, hehehe. }:>
[ Dodano: Nie Sty 30, 2005 15:55 ]
no to ciacham! :twisted:
eee - różnymi JRG - pier..dzielisz. Z Mozilli oddałem 15 głosów - no i coś się zatkało. Może z innego IP na chacie uderze. Zblokowałem ciastka, usunąłem je chwilowo - i chodziło.
hehe, było: Amiga - 218, Atari - 218. Po moim głosie Atari wygrywa ;)
.. nie - po moich :twisted: :twisted: :twisted: (głosach) :D - może ktoś wreszcie napisze automat do głosowania ?? :D - .. przynajmniej w granicy rozsądku - coby chłopcy nie zainteresowali się niespodziewaną frq. fanów komputera Atari .. :D
Już jest dobrze, nie przesadzajmy! Bo się połapią i będzie revenge. Wyprzedzenie Amigi to już lekka przesada ;). Dla równowagi oddałem głos na Meritum. :P
eee - różnymi JRG - pier..dzielisz. Z Mozilli oddałem 15 głosów - no i coś się zatkało.
To zmień przeglądarkę? na mniej "wieeeeelką". }:>
[ Dodano: Nie Sty 30, 2005 23:06 ]
Jurgi2 powiedział:
Ja mam 3 - ktoś ma więcej?
Mam cztery - szukam następnych!!!
Wow, rispekt panowie, bez nadmiernej perwy ;)
Lizard - może skrypcika jakiego ??
E tam, znudziło mi sie po ankiecie na ciociolino, czy jak mu tam? ;)
[ Dodano: 31.01.2005 23:46:38 ]
A tak się ma +1 do statsów na AA i Mistrza offtopicu. :mrgreen:
ej moglbym tam zrobic pare tysiaczkow na jeden rzut .. ale mi za nic w swiecie poki co nie chce wejsc na pcwordla ; o. nie nazywac mnie cziterem, w slusznej sprawie! :-). dziala Wam ?
Dla równowagi oddałem głos na Meritum. :P
Uważaj, połapią się. Z tego co mi wiadomo, przeglądarki chodzące na Meritum nie obsługują ciastek ;)
[ Dodano: 01.02.2005 00:06:59 ]
PS. Swoją droga ciekawe, skąd im ten Meritum do łba strzelił. Przecież tego prawie nikt nigdy na oczy nie widział, a juz na pewno nie miał w domu. A MSX? A Sam Coupe? A Elwro 800 Junior chociażby?
No ja znam Meritum tylko z podręcznika Basica pana Rolanda Wacławka?
A, dałem jeszcze Amstradowi, zawsze chciałem ten komputerek w akcji zobaczyć, a nigdy nie było okazji?
Czemu tam nie ma Atari ST - to jest pytanie. Chyba że traktować razem 8/16 bit, ale C64 i Amiga jest osobno.
[ Dodano: Nie Sty 31, 2005 11:55 ]
Widocznie spece z PC World ST od XL nie odróżniają :lol:
Hmmm ale po co ludziom ankiete rozwalac? Przeciez my i tak wiemy co jest najlepsze i zadna ankieta tego nie zmieni.
drac030: Jakub Wendrowycz rulez : )
tak - dla nas nie zmieni to niczego;- może innych to uświadomi - więc należy się trzymać ok. 20-30 głosów przed Amigą :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - więc;- proponuje chwilowo głosowanie stop.
:lol: ATARI nadal na 1-szym miejscu! :lol:
Zdale się juz kiedyś była podobna ankieta. I nawet "Ankietera" napisano :lol: :lol: :lol:
[ Dodano: Wto Lut 01, 2005 21:21 ]
Kto z forumowiczów jeszcze niegłosował :? Marsz do urny :!: To wasz obowiązek :!:
hehh - oczwiście dałem komment - odnośnik min. do atari8 i atariarea - lecz oczyswiście admin ocenzurował - i ni ma. CO ZA BLASZANE BUROKI !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
iii bustowanie takich ankiet jest lame
:twisted:
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 15 zapytań ]