Temat: "Big Ones" i parę innych rzeczy
Mam nadzieję, że nie zostanę posądzony o samouwielbienie ;-) Temat nadaje się zarówno do Scena jak i Software ;-)
Ostatnio organizuję swoje archiwa muzyczne, głównie na skutek ostatnio poruszanego tematu dotyczącego rzekomego upadku archiwum ASMA. Zaowocowało to na razie tym, że znalazłem kilka(naście) niepublikowanych utworków które już skonwerciłem do SAPów. Docelowo, każdy sap ma bardzo obszerny opis. W związku z powyższem mam jednak kilka pytań/próśb:
1. Znalazłem sobie takie ustrojstwo jak "Greg/Faith second music collection". To taka malutka kolekcja muzyczna (jeszcze PRZED serią Voice of Silence!!!), którą wydałem nieco przed wstąpieniem do Taquartu (4 utwory). Ok. Tylko czemu tam jest "second"???. Amnezja mnie dopadła - czy ktoś ma/widział moją "first" music collection?
2. Szukam sobie i szukam "Big Ones". Kolekcji, którą wypociłem na początku 1995 Roku - czy ma ją ktoś z czytających?.
3. Czy ktoś ma "pełną" wersję programu Midi Sequencer? Przez "Pełną" wersję rozumiem wersję wraz z Helpem (wiem, że taka istniała!) i przykładowym utworkami.
Z góry dziękuję!