Witam,
Jak w temacie poszukuje srodka transportu na wyjazd na SV2k12 na tasie Krk-Gda-Krk, oczywiscie okolice Krakowa jak najbardziej wchodza w gre.
Pozdrawiam
Kroll
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Zloty » SV 2k12, poszukiwany transport z Krakowa i okolic
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Jak w temacie poszukuje srodka transportu na wyjazd na SV2k12 na tasie Krk-Gda-Krk, oczywiscie okolice Krakowa jak najbardziej wchodza w gre.
Pozdrawiam
Kroll
Witam,
mala pomyslna zmiana planow, transport samochodowy mam i szukamy kogos kto tez szuka transportu bedziemy jechac na trasie Krakow- Dabrowa Gornicza - Czestochowa- Lodz i mozemy kogos zgarnac, wyjazd w czwartek poznym popudniem, najpozniej w piatek wczesnie rano ok 6 z Krakowa.
Kontakt e-mailowy
Pozdrawiam
Kroll
JerzyMono?
@Kroll, byc moze ja bylbym zainteresowany podwózką z Lodzi. Bede wiedzial dzis po poludniu czy moge wyjechac w Waszym terminie.
EDITED: Mam już pewność że mogę jechać od czwartku wieczór :) Także jestem chętny "do zgarnięcia" z Lodzi.
Szczegóły wysle na maila.
EDITED2: Ale jesli macie kogos chetnego kto ma dalej/trudniej z dojazdem to chętnie ustapię pola. Ja mam z Lodzi bezposredni nocny pociag o 22 wiec dam sobie rade. Ale autem i w towarzystwie zawsze milej i łatwiej :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » SV 2k12, poszukiwany transport z Krakowa i okolic
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań