Kłopocików finansowych ciąg dalszy, więc powoli przymierzam się do dalszych wyprzedaży. Ponieważ mam dwie sztuki - być może jedną będę sprzedawał (nie zastanawiałem się nad ceną jeszcze, jak najwięcej) - ale bez kabla ACSI (mam jeden) i bez zasilacza. Muszę jeszcze przetestować z ST, a to mam teraz utrudnione.
Co zacz to jest? http://atariki.krap.pl/index.php/Super_Charger - takie oto cudo. O ile pamiętam, mam bez koprocesora.
Czemu daję tutaj? Ano, badam rynek. Wolałbym odsprzedać komuś z Atari, niż puścić byle komu na alledrogo. A jak wyjdzie - okaże się pewnie niedługo...
zeST 20250627 - Atari ST w FPGA z turbo! Nowa wersja zeST z trybem turbo 50 MHz i poprawkami Shiftera i MFP
UltraSatan - firmware 1.30 Nowa wersja firmware dla UltraSatana wspiera nowoczesne karty SDHC i SDXC
53 lata marki Atari 53 lata od założenia Atari - firmy, która odmieniła świat gier i komputerów.
Odtwarzanie układów z Atari Falcon Trwa zbiórka na odtworzenie chipów Videl, Combel i SDMA z Atari Falcon
onEscape extEnded and reWorked Poison prezentuje rozszerzoną i poprawioną ścieżkę dźwiękową z gry onEscape.