Kłopocików finansowych ciąg dalszy, więc powoli przymierzam się do dalszych wyprzedaży. Ponieważ mam dwie sztuki - być może jedną będę sprzedawał (nie zastanawiałem się nad ceną jeszcze, jak najwięcej) - ale bez kabla ACSI (mam jeden) i bez zasilacza. Muszę jeszcze przetestować z ST, a to mam teraz utrudnione.
Co zacz to jest? http://atariki.krap.pl/index.php/Super_Charger - takie oto cudo. O ile pamiętam, mam bez koprocesora.
Czemu daję tutaj? Ano, badam rynek. Wolałbym odsprzedać komuś z Atari, niż puścić byle komu na alledrogo. A jak wyjdzie - okaże się pewnie niedługo...
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami