PUFF, Mess wylądowała, niespodzianka.
Czy nie ma może jakiegoś kameralnego planu na spotkanie z ekipą Krakowską (i okoliczną oczywiście)? Siedzę w Krakowie do 10 września.
Pin, Yerz, anyone?
Buziaki,
Mess
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa wersja przeglądarki HighWire HighWire 0.5.0 Beta przynosi obsługę HTTPS, nowoczesnego CSS oraz kart pod TOS, FreeMiNT i MagiC.
CAS2Audio 1.0.5 Nowa wersja aplikacji CAS2Audio dla systemu Android przynosi całkowicie odświeżony i nowoczesny interfejs użytkownika.
Nowa gra na Atari 8-bit: Agents Alpha Bocianu prezentuje nową grę Agents Alpha.
Altirra 4.50 test 19 Phaeron opublikował nową wersję testową emulatora Altirra z licznymi poprawkami m.in. dla VBXE.
NeoST 0.6.1 Nowa wersja emulatora NeoST z ulepszeniami emulacji układów Atari ST, MIDI oraz obsługą sieci.
atari.area forum » Zloty » Sztabik kryzysowy w Krakowie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
PUFF, Mess wylądowała, niespodzianka.
Czy nie ma może jakiegoś kameralnego planu na spotkanie z ekipą Krakowską (i okoliczną oczywiście)? Siedzę w Krakowie do 10 września.
Pin, Yerz, anyone?
Buziaki,
Mess
To może w subbotu.
Bo jest długi weekend.
Tyko u kogo.
PS:
Jest jeszcze Kroll, chciałem przypomnieć.
Jest Nietoperek.
Jest chyba poniekąd Pablo?
PS: Pinokio mówi, że w tym tygodniu nie może, ale może za tydzień? W przyszły weekend, w sensie?
sprawdzę grafik, mam też po*** bany pomysł. Może Kraków, może nie. Dam znać - ale termin nie w ten weekend (mam foto-rep. z wesela w Nowym Sączu), więc zasadniczo chodzi o weekend za tydziĘ ;) (z czego pamiętam). Dam znać.
mówisz - masz ;) - http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic ... 23#p173723
@Mess - ... no i jutro piątek, sztab w Krakowie a Ty masz to w głębokim poważaniu, że tak grzecznie napiszę. Jak chcesz, to wpadnij, jak nie - to nikt przecież nie będzie zmuszał ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztabik kryzysowy w Krakowie?
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 56 zapytań