Jak pisałem w odpowiednich wątkach - mam problem ze stacją CA2001 z Toms Turbo. Ponieważ potrzebowałem użyć kopiera pracującego tylko w Toms Turbo (z Toms Multi nie działa) - byłem w kropce. Przez przypadek małe zaskoczenie... Odpaliłem kopier bezpośrednio spod Qmega 4.04 w trybie Turbo i... Zadziałał z Tomsem Multi. Informację daję ku potomności - może komuś się przyda.
Z ciekawości odpaliłem też TDK 115 pod Toms Turbo - i o ile wersja z Toms Multi miała problemy, to odpalona wersja z Toms Turbo pod Qmegiem poradziła sobie bez większych problemów. Ta informacja też się może komuś przydać, więc podaję.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.
Premiera magazynu Atari Legacy Już jutro startuje sprzedaż nowego magazynu drukowanego Atari Legacy, składanego na Atari Falconie.