Jak pisałem w odpowiednich wątkach - mam problem ze stacją CA2001 z Toms Turbo. Ponieważ potrzebowałem użyć kopiera pracującego tylko w Toms Turbo (z Toms Multi nie działa) - byłem w kropce. Przez przypadek małe zaskoczenie... Odpaliłem kopier bezpośrednio spod Qmega 4.04 w trybie Turbo i... Zadziałał z Tomsem Multi. Informację daję ku potomności - może komuś się przyda.
Z ciekawości odpaliłem też TDK 115 pod Toms Turbo - i o ile wersja z Toms Multi miała problemy, to odpalona wersja z Toms Turbo pod Qmegiem poradziła sobie bez większych problemów. Ta informacja też się może komuś przydać, więc podaję.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!
Gopher2600 0.50.1 Jeden z bardziej zaawansowanych emulatorów Atari 2600.
SprEd 1.3.2 od Bocianu Bocianu wydał nową wersję przeglądarkowego edytora duszków SprEd. Odkryj nowe funkcje w wersji 1.3.2!