Witam,
Czy miałby ktoś do sprzedania kasety z grami w KSO TURBO 2000 lub normalu. Coś w ogóle nie widać tego w sieci...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy miałby ktoś do sprzedania kasety z grami w KSO TURBO 2000 lub normalu. Coś w ogóle nie widać tego w sieci...
jak by co to w okolicach soboty będę mógł się dokopać do tego co mam. dam znać.
jak by co to w okolicach soboty będę mógł się dokopać do tego co mam. dam znać.
Super, czekam na info :)
łezka sie zakręciła... chlip chlip... te zielone w Turbo KSO to swojego czasu kupowałem w sklepie w Gdyni (Starowiejska - dzis w tym miejscu jest mBank) - miałem w szczytowym momencie prawie wszystkie zestawy z tej serii - brakowało mi tylko ze 3-4 kaset :)
Albo we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej :)
Te białe, sztuk 7, to unerring masters* - jedyne jakie kiedykolwiek udało mi się nabyć.
kasety sprzedane
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 49 zapytań