Witam,
Czy miałby ktoś do sprzedania kasety z grami w KSO TURBO 2000 lub normalu. Coś w ogóle nie widać tego w sieci...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy miałby ktoś do sprzedania kasety z grami w KSO TURBO 2000 lub normalu. Coś w ogóle nie widać tego w sieci...
jak by co to w okolicach soboty będę mógł się dokopać do tego co mam. dam znać.
jak by co to w okolicach soboty będę mógł się dokopać do tego co mam. dam znać.
Super, czekam na info :)
łezka sie zakręciła... chlip chlip... te zielone w Turbo KSO to swojego czasu kupowałem w sklepie w Gdyni (Starowiejska - dzis w tym miejscu jest mBank) - miałem w szczytowym momencie prawie wszystkie zestawy z tej serii - brakowało mi tylko ze 3-4 kaset :)
Albo we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej :)
Te białe, sztuk 7, to unerring masters* - jedyne jakie kiedykolwiek udało mi się nabyć.
kasety sprzedane
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 53 zapytań