Witam
Szukam filmu, który oglądałem w latach 90. (92-96) w polskiej tv. Bohaterem jest młody chłopak, który gra w kapeli, bodajże na gitarze, ale w wyniku wypadku (ścigała go jakaś banda i rozwalił się autem jeśli dobrze pamiętam), stracił dłonie. Ląduje w domu u kogoś (chyba kobieta, ale pewien nie jestem), który tworzy muzykę. On sam zaczyna interesować się techno, dostaje protezy, które programują i wciskają odpowiednie klawisze podczas występów. Z tego co kojarzę to przebierał się za cyborga gdy grał. W filmie gościnnie wystąpili ludzie grający na fakcie wtedy w klubach, m.in. U96. Nie jestem pewien, czy to nie jest jakaś prawdziwa historia. Kiedy oglądałem to w liceum byłem zachwycony. Szukam i nic. Pomożecie?
Fujisan 1.0.3 Wydano nową wersję Fujisan, nowoczesnego frontendu do emulatora Atari800 z wieloma poprawkami i ulepszeniami.
Altirra 4.40 beta 19 Dziewiętnasta beta Altirra, najlepszego emulatora 8-bitowych komputerów Atari, już dostępna!
13. odcinek kursu programowania u Larka Larek wraca z kolejną, trzynastą częścią swojego popularnego kursu pisania gier na Atari.
Fujisan 1.0.2 Projekt frontendu do Atari800 otrzymał aktualizację.
Nowa wersja ARIFE PVBest73 wydaje nową wersję swojego narzędzia do zarządzania plikami na Atari 8-bit.