Z przyjemnością ogłaszam przekroczenie bariery dwustu tysięcy postów.
Posta numer 200000 wpisał Yerzmyey. Wygrywa talon na balon.
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.54.0 Najnowsza wersja emulatora Atari 2600 przynosi tryb headless oraz poprawki błędów.
Gearlynx 1.2.4 Ukazała się aktualizacja Gearlynx, emulatora konsoli Atari Lynx, z poprawionym debuggerem.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
atari.area forum » Sprawy atari.area » Wiwat jubileusz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Z przyjemnością ogłaszam przekroczenie bariery dwustu tysięcy postów.
Posta numer 200000 wpisał Yerzmyey. Wygrywa talon na balon.
Kiedy 262144?
Rozumiem ze ten post podpada pod bezczelne nabijanie statsow ;) Proszę p złożenie wyjaśnień na piśmie ;)
Zasada 4:
Wszelkie nabijanie sobie statsów, a szczególnie te bezczelne (typu: ooou yeah - to mój 234 post!!!!!!!!!!!!11) powoduje zresetowanie licznika napisanych postów do wartości 1 (słownie: jeden). Jeśli użytkownik powtórzy ów niecny proceder automatycznie dostaje bana na okres 1 tygodnia. Kolejne powtórzenia karane są wg wzoru: numer kolejny przewinienia razy tydzien odpoczynku od forum.
Gratulacje, syscall, to Twój 768 post. Jaka równa liczba, przypadek?...
:D :D :D
oby nasze przedsiębiorstwo rozwijało się bujnie i oby kwitło bo nasza sprawa jest słuszna!
Wiwat krwawy Hegemon!
Wiwat krwawy Hegemon!
Po pierwsze, to: "niech co, Krwawy Hegemon?"
a po drugie, to "Na plasterki!!!!" tylko nie wiem kto... bo po ostatnich "wymianach poglądów" to chyba jednak "Regulaminy na plasterki" :P
Oj tam, oj tam!
Oj tam, oj tam!
Pull Up, Pull Up!
??
niech zyja lysi !!! :D :D :D :D :D :D
wiec Kier oddaj moje 1000 postow
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » Wiwat jubileusz
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 60 zapytań