No to chyba mamy nowy Libation Train. Jestem za.
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No to chyba mamy nowy Libation Train. Jestem za.
Nie chce burzyc przyjemnej atmosfery, ale... wlasnie w wiadomosciach TV4 wspomniano cos o tym, ze byc moze w swieta PKP nie bedzie kursowac ze wzgledu na akcje protestacyjna kolejarzy :(
Pin: Jedyny pośpieszny na Wawe macie o: 1:14, ale nie wiem dokładnie chyba teraz jest 2o minut w tył, bo była zamiana rozkładów. A z tym strajkiem, to on ma trwać dwie godziny przed świętami chłopcy. Niestety strona www PKP odmawia współprac, a chciałam luknać jak te pociagi jeżdżą. Ja dojade może do Waskownicy na jeden dzień, jak bede jechała do Wrocławia.
... wlasnie w wiadomosciach TV4 wspomniano cos o tym, ze byc moze w swieta PKP nie bedzie kursowac ze wzgledu na akcje protestacyjna kolejarzy :(
Wypluj!!!!
Mikey: a co znaczy to p28103 (na górze masz 102) przy warszawa zach.?
na zachodniej doczepiaja wagony ... dla mnie jest to jeden pociag z Lublina
siekierałt: http://www.rozklad.pkp.pl/cgi-bin/new/z … 4/54971/80
E no, nie za wczesnie? Rodzina mnie przeswieci.... Ja chcialem jechac o 19 z groszami jak pisal Wilson.
kurfa - co wy z tym 26tym.... swiety jakis czy co ?
ja tam jade rano omijajac rodzinne nasiadowki z babciami i ciociami.
Lewis, musisz siedziec w domu 26 ???
Witam Koledzy.
Przyjezdzam na Last 27 grudnia z Warszawy o 8.20 wiec w Opalenicy powinnam byc okolo 13.00
Przyjezdzaja ze mna: MacArthur i Asterion z c64 sceny.
Pozdrawiam
Kasia vel Cobra
O jak fajnie :)
ps.To nie bedzie pijakow z Arise ? ;)
> ps.To nie bedzie pijakow z Arise ?
Zalujesz? ;)
To ja poprosze tego Hafasa!!! Dla celow zlotowych oczywiscie, aby kazdemu zgodnie z tradycja dac karteczke na powrot do domciu :)
czy zaluje - eee, niekoniecznie. mamy naszych atarowskich niegorszych pijakow :) ale z nimi zawsze jest ciekawie :) np mogli by cie Vasko wziasc za Huberta Urbanskiego :) (ci co byli na forever4 wiedza o czym mowie)
hafas wersja online.
Programu nie mam. :>
ja cosik słyszałem że "chłopaki" z pkp sobie mają strajkować...
chociaż mam zimuffki to jak pojadę to tylko pociągiem.... 8)
ach jak dawno nie jeździłem libatronem :lol:
w sumie Mikey ma racje. wg ostatniego sabatu cza... tfu, biskupów możemy jeść mięso w wigilię, a święto jest tylko 25 grudnia. :)
Witam Koledzy.
Przyjezdzam na Last 27 grudnia z Warszawy o 8.20 wiec w Opalenicy powinnam byc okolo 13.00
Przyjezdzaja ze mna: MacArthur i Asterion z c64 sceny.
Pozdrawiam
Kasia vel Cobra
Asterion jedzie? To ja też chcę. Pytanie tylko, czy będę mógł :?
Smalltown Boy przyjedz. Asterion i MacArthur jada na 100 procent,poniewaz potem wybywamy w gory do Szczawnicy.
A pijacy z Arise pewnie beda na Forever he..he..
Papatki
Cobra
MW: Wrrr! Używanie przycisku zmień wskazane...
Sorki, że troche offtopic ale co oznacza skrot MW: przy wszystkich interwencjach Kierownika zamieszania ?
MM: znaczy moderator mowi, albo moderator`s message :)
End of offtopic.
A MW to moderator warczy lub moderator's warning.
A zeby bylo do tematu. Ten obciag o 12:20 z wawy jest 15:58 w Poznaniu, ale do Opalenicy jest pociąg dopiero o 17:30. Chyba, ze jakis autobus...
Juz cwiczylem to kiedys wiec moge odpowiedziec:
Lewis, dworzec jest ok 10 minut piechotka od PKPa.
Autobusy kierunek Nowy Tomysl - co 30 minut. My nie damy rady ??!! :)
Jedz z nami! ;)
-Jadę linatronem! 8)
Moze sie i wtbiore. Pewnie przed samym wyjazdem dam znac....
E tam, zwazywszy na opoznienia bedziemy jak znalazl, najwyzej sie na jakiegos hotdogsa skoczy albo do salonu gier :)
Pamietacie - rok temu (albo dwa, trzy) staly wyscigowki Atari!
I jak tu nie jachać capągiem ....
8) :D
Ja (my?) jade pociagiem (P 56106) - o 12.10 wyjezdzam z Olsztyna, o 16.55 jestem w Poznaniu, o 17:30 jedzie pociag do Opalenicy (P 57103), ktory tam dojezdza o 17.58.
Elkabato: o 14.34 przyjezdza na stacje Torun Glowny.
Oczywiscie wszystko 26.XII.2003
Btw. wydaje mi sie, ze ktos jeszcze bedzie jechal z Poznania do Opalenicy o 17.30 - zawsze mozna stworzyc namiastke Train Libation. I proponuje wziasc trunki ze soba, bo 26.XII z racji swieta moga byc sklepy zamkniete ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Trip to Opalenica
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 53 zapytań