Procesor jak w temacie wersja przynajmniej 8mhz, najlepiej 14mhz w obudowie dip40 ,mogę się wymienić na wersję 4mhz i dopłatę ew na jakieś inne układy - ay, sidy z c64 itp
Kontakt pw, swiety93@wp.pl, tel 795 108 485
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] procesor w65c816 dip40
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Procesor jak w temacie wersja przynajmniej 8mhz, najlepiej 14mhz w obudowie dip40 ,mogę się wymienić na wersję 4mhz i dopłatę ew na jakieś inne układy - ay, sidy z c64 itp
Kontakt pw, swiety93@wp.pl, tel 795 108 485
o qrfa ... Dziadek czy efi?
EFI , chcę mieć dokładny zapłon do 8500 obrotow dzieki szybkim układom i przy okazji wrócić do korzeni ;) obecnie mi to juz działa na protezie na 8 mhz
Fiat "hybryda z kilku silników" w polonezie - https://www.youtube.com/watch?v=A1qeei1JbGU ;) takie coś zbudowałem
Da sie, da, fiatowski 1.1 po odelżeniu zamachu i usunięciu/przeniesieniu odcięcia można zakręcić nawet do 10k rpm więc 8500 to nic nadzwyczajnego ;) EOT
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [K] procesor w65c816 dip40
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 62 zapytań