Czy ktoś coś posiada płytę główną która ogarnia kości DDR2 4GB na jedną kość? Zanabyłem komplet 4x4GB, moja płyta oficjalnie obsługuje 8GB (4x2GB(, jednak doszły mnie słuchy jakoby po wgraniu nowego biosa obslugujacego phenomy II x2 płyta obsługiwała również do 16GB, bios wgrawy, phenom hula, niestety po wrzuceniu owych pamięci wyświetlacz POST wywala C1 co oznacza "bad memory" i tyle, płyta nie rusza, byłby to ktoś w stanie sprawdzić tak co bym wiedział czy pamięci są o kant d*** rozbić czy ta rzekoma obsługa 16GB to jednak mit?
VQ Tracker Beta 2 Nowa wersja cross-platformowego trackera muzycznego dla Atari XL/XE z poprawkami błędów.
15. edycja BASIC 10 Liner Contest Ruszyła kolejna edycja konkursu na gry i programy napisane w zaledwie 10 liniach kodu.
Gearlynx 1.1.1 Nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx przynosi poprawki błędów.
avi2atari narzędzie w Pythonie do konwersji wideo na format AVF dla 8-bitowych komputerów Atari.
Pierwsza beta POKEY VQ Tracker Ilmenit udostępnił innowacyjne narzędzie do tworzenia muzyki opartej na samplach dla Atari 8-bit.