Wybaczcie być może to śmieszny temat - mam drobny spór ze znajomym o przewijanie do przodu w magnetofonie XC12. Otóż u mnie, przewijanie do przodu działa, ale muszę wpisać CLOAD, nacisnąć jakiś klawisz i tak jak przy PLAY, dopiero wtedy przewija do przodu. Do tyłu przewija od razu po załączeniu 65XE. Kumpel mówi, że u niego, przewijanie do przodu i tyłu działa od razu po włączeniu kompa. Kto ma coś zepsute? Podejrzewam, że ja, a jeśli tak to co i gdzie szukać ewentualnej usterki, bo to już drugi magnet, który zachowuje się u mnie w ten sposób?
Barbarian na Atari 8-bit już blisko Vega kończy prace nad nową konwersją kultowego Barbariana.
System Error tematem konkursu 24h Compo Poznaliśmy temat nowej edycji konkursu 24h na Atari.area. Czas na tworzenie!
Edytor poziomów Montezuma's Revenge Lew Daney udostępnił narzędzie pozwalające na tworzenie własnych piramid w kultowej grze na Atari.
Fujisan 1.1.5 Fujisan 1.1.5 przynosi poprawki w obsłudze FujiNet, usprawnienia XEX oraz nowe układy klawiatury.
Jutro start 24h Compo Już jutro poznamy temat nowej edycji 24h Compo.