Zaczynamy od 1 zł + wysylka
Nie sprawdzany obecnie ... kiedyś działał ... teraz nie mam sterownika odpowiedniego do sprawdzenia
Koniec 25.08.2018 23.59.59
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] SCSI Barracuda 15150N
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zaczynamy od 1 zł + wysylka
Nie sprawdzany obecnie ... kiedyś działał ... teraz nie mam sterownika odpowiedniego do sprawdzenia
Koniec 25.08.2018 23.59.59
Głośny jest, czy cichy??
Mogę podłączyć i zobaczyć "teoretycznie" ale obstawiam, że raczej głośny.
Mam taki dysk i powiem tak nie jest bardzo cichym ale tez mam kilka o wiele wiele glosniejszych, niczym sieczkarnie :), ten bym powiedzial sredni, glosny przy starcie a i slychac jak pracuje tzn jak wykonywane sa na nim operacje.
No to zaczynam: 1 zł :P
mamy serio sporo dysków SCSI w hackroom122, trzeba się tylko pofatygować i wrzucić coś do skarbonki.
Mam taki sam dysk i włączam go tylko wtedy kiedy sąsiad kosi, bo inaczej nie miałbym gdzie mieszkać....
No to jak dysk mój? :p
Tak.
Wyślij PM z danymi do wysyłki.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] SCSI Barracuda 15150N
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 59 zapytań