Zaczynamy od 1 zł + wysylka
Nie sprawdzany obecnie ... kiedyś działał ... teraz nie mam sterownika odpowiedniego do sprawdzenia
Koniec 25.08.2018 23.59.59
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FiSh 0.70 Bocianu wydał FiSh 0.70, shell ułatwiający przeszukiwanie zasobów serwerów TNFS.
Street Fighter II już na Atari 8-bit! Vega i jego zespół wydali finalną wersję kultowej bijatyki. Wymaga 4MB cartridge i 64KB RAM.
Elite Demo 6 na Atari 8-bit! Trwają prace nad konwersją kultowej gry Elite. Szóste demo wprowadza liczne poprawki błędów.
vbcc v5 dla 6502 Kompilator C vbcc doczekał się piątej wersji dystrybucji dla 6502. Zapewnia dużo szybszą arytmetykę FPU i nowe narzędzia.
HDDRIVER 12.75 Sterownik HDDRIVER, kluczowe narzędzie dla pamięci masowej Atari 16/32-bit, otrzymał aktualizację 12.75, która naprawia błąd w HDDRUTIL.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] SCSI Barracuda 15150N
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zaczynamy od 1 zł + wysylka
Nie sprawdzany obecnie ... kiedyś działał ... teraz nie mam sterownika odpowiedniego do sprawdzenia
Koniec 25.08.2018 23.59.59
Głośny jest, czy cichy??
Mogę podłączyć i zobaczyć "teoretycznie" ale obstawiam, że raczej głośny.
Mam taki dysk i powiem tak nie jest bardzo cichym ale tez mam kilka o wiele wiele glosniejszych, niczym sieczkarnie :), ten bym powiedzial sredni, glosny przy starcie a i slychac jak pracuje tzn jak wykonywane sa na nim operacje.
No to zaczynam: 1 zł :P
mamy serio sporo dysków SCSI w hackroom122, trzeba się tylko pofatygować i wrzucić coś do skarbonki.
Mam taki sam dysk i włączam go tylko wtedy kiedy sąsiad kosi, bo inaczej nie miałbym gdzie mieszkać....
No to jak dysk mój? :p
Tak.
Wyślij PM z danymi do wysyłki.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [S] SCSI Barracuda 15150N
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 58 zapytań