Witam
Wpadła mi w ręce większa ilość stacji PC do przerobienia.
Oferuje stacje w wersji z dużym guzikiem oraz małym, panele druk 3D (foto w załączniki).
Chętnych zapraszam do kontaktu, cena wyjściowa 100zł przy większej ilości cena do negocjacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
vbcc v5 dla 6502 Kompilator C vbcc doczekał się piątej wersji dystrybucji dla 6502. Zapewnia dużo szybszą arytmetykę FPU i nowe narzędzia.
HDDRIVER 12.75 Sterownik HDDRIVER, kluczowe narzędzie dla pamięci masowej Atari 16/32-bit, otrzymał aktualizację 12.75, która naprawia błąd w HDDRUTIL.
Gearlynx 0.0.11 Uniwersalny emulator konsoli Atari Lynx w wersji 0.0.11. Dodano m.in. konfigurowalne skróty klawiszowe.
Silly Venture 2025 WE - stuff Wszystkie prace z ostatniego Silly Venture 2025 Winter Edition są już gotowe do pobrania w dwóch paczkach.
Mad Pascal 1.7.5 Mad Pascal, 32-bitowy kompilator Turbo Pascala dla Atari, otrzymał aktualizację do wersji 1.7.5.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (S) Napędy Atari ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Wpadła mi w ręce większa ilość stacji PC do przerobienia.
Oferuje stacje w wersji z dużym guzikiem oraz małym, panele druk 3D (foto w załączniki).
Chętnych zapraszam do kontaktu, cena wyjściowa 100zł przy większej ilości cena do negocjacji.
Jeśli stacja z dużym guzikiem pasuje do Mega ST to chętnie kupię sztukę.
Poprawka: do Mega STE też bym zamówił sztukę.
Do Mega STE tez chetnie wezme jedna sztuke (stacja PC czyli HD)
Witam
Z tego co wiem stacja z dużym guzikiem pasuje do ST, co do Mega nie wiem ale teoretycznie powinna, rozstaw ten sam. Stacje posiadają odłączone czujniki gęstości ale mogę przygotować sztuki z czujnikiem gęstości kwestia dogadania się.
Witam
Stacje z czujnikami gęstości gotowe, troszkę mi się zeszło, proszę zainteresowane osoby o kontakt.
Witam
Do MegaSTE pasuje :) Kroll przetestował. Z powodu braku zainteresowania oferta na forum jest już nieaktualna.
Zainteresowanych odsyłam na portale A..., e..., oraz O...
Pozdrawiam
ekup ;)
ebay
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (S) Napędy Atari ST
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 61 zapytań