Witam
Wpadła mi w ręce większa ilość stacji PC do przerobienia.
Oferuje stacje w wersji z dużym guzikiem oraz małym, panele druk 3D (foto w załączniki).
Chętnych zapraszam do kontaktu, cena wyjściowa 100zł przy większej ilości cena do negocjacji.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gopher2600 v0.40.0 To pierwszy raz, kiedy informujemy o tym projekcie.
Felix 0.6.4 Pojawiła się nowa wersja emulatora konsoli Atari Lynx - Felix.
Atari Font Maker V1.6.17.0 To rozbudowane narzędzie do tworzenia fontów, kafelków i grafik dla Atari 8-bit.
Echa Grawitacji 2025 Tematem przewodnim był "Dinozaur".
TURGEN 9.4.1 Nowa wersja popularnego narzędzia do tworzenia obrazów kaset dla komputerów Atari
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (S) Napędy Atari ST
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Wpadła mi w ręce większa ilość stacji PC do przerobienia.
Oferuje stacje w wersji z dużym guzikiem oraz małym, panele druk 3D (foto w załączniki).
Chętnych zapraszam do kontaktu, cena wyjściowa 100zł przy większej ilości cena do negocjacji.
Jeśli stacja z dużym guzikiem pasuje do Mega ST to chętnie kupię sztukę.
Poprawka: do Mega STE też bym zamówił sztukę.
Do Mega STE tez chetnie wezme jedna sztuke (stacja PC czyli HD)
Witam
Z tego co wiem stacja z dużym guzikiem pasuje do ST, co do Mega nie wiem ale teoretycznie powinna, rozstaw ten sam. Stacje posiadają odłączone czujniki gęstości ale mogę przygotować sztuki z czujnikiem gęstości kwestia dogadania się.
Witam
Stacje z czujnikami gęstości gotowe, troszkę mi się zeszło, proszę zainteresowane osoby o kontakt.
Witam
Do MegaSTE pasuje :) Kroll przetestował. Z powodu braku zainteresowania oferta na forum jest już nieaktualna.
Zainteresowanych odsyłam na portale A..., e..., oraz O...
Pozdrawiam
ekup ;)
ebay
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » (S) Napędy Atari ST
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań