nie wiem dlaczego, ale proponuję pogadać z kimś z #polishscene o zdjęcie bana z maski *!*@*.orneta.sdi.tpnet.pl
tylko propozycja :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE
Gearlynx z aktualizacją do 0.0.9 Wieloplatformowy emulator konsoli Atari Lynx, Gearlynx, doczekał się nowej wersji 0.0.9.
Invitka na Silly Venture 2025WE Na odbywającym się w Berlinie party Deadline 2025 została zaprezentowana invitka na zimową edycję Silly Venture 2025WE
Test7800 0.7.0 Najnowsza wersja emulatora Test7800 wprowadza obsługę kontrolerów i ułatwia wczytywanie plików ROM.
Fujisan v1.0.5 Nowa wersja nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800.
atari.area forum » Zloty » www.quast.orneta.net
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie wiem dlaczego, ale proponuję pogadać z kimś z #polishscene o zdjęcie bana z maski *!*@*.orneta.sdi.tpnet.pl
tylko propozycja :D
zajebisty avatar z zajebistego filmu ! :)
ciekawie czy nakręcą Human Traffic dwójeczke...bo od jakiegoś czasu na wyspach głośno było o ty a teraz jakoś cisza...
Shinorek pewnie urósł troche...joinął sie do siedemdziesięciu grup..nie ma to tamto...no i pewnie dewianci z Hlor-ów tez przypełzną...bynajmniej mam nadzieje bo wykwintnie sie wandaliło...hehehehe
Tez sie wybieram :-)
thePink
Ku chwale Atari, obywatelu organizatorze!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » www.quast.orneta.net
Wygenerowano w 0.014 sekund, wykonano 55 zapytań