nie wiem dlaczego, ale proponuję pogadać z kimś z #polishscene o zdjęcie bana z maski *!*@*.orneta.sdi.tpnet.pl
tylko propozycja :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari CAS Play 0.05 - CAS w przeglądarce Krystone wydał Atari CAS Play 0.05, narzędzie do odtwarzania i konwersji plików .CAS w przeglądarce!
TasmARI - nowy projekt dla Atari Innowacyjne urządzenie łączące Atari ze światem IoT.
Nowe wieści o RM800XL Revive Machines prezentuje interfejs repliki Atari 800XL w dwóch nowych materiałach wideo.
Catslevania VBXE z nowym demem Nowe demo gry Catslevania dla Atari XL/XE z VBXE, adaptacji Castlevanii, jest już dostępne do pobrania!
Altirra 4.40 test 24 Najlepszy emulator Atari, Altirra, ma nową wersję testową 4.40 test 24.
atari.area forum » Zloty » www.quast.orneta.net
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie wiem dlaczego, ale proponuję pogadać z kimś z #polishscene o zdjęcie bana z maski *!*@*.orneta.sdi.tpnet.pl
tylko propozycja :D
zajebisty avatar z zajebistego filmu ! :)
ciekawie czy nakręcą Human Traffic dwójeczke...bo od jakiegoś czasu na wyspach głośno było o ty a teraz jakoś cisza...
Shinorek pewnie urósł troche...joinął sie do siedemdziesięciu grup..nie ma to tamto...no i pewnie dewianci z Hlor-ów tez przypełzną...bynajmniej mam nadzieje bo wykwintnie sie wandaliło...hehehehe
Tez sie wybieram :-)
thePink
Ku chwale Atari, obywatelu organizatorze!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » www.quast.orneta.net
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 53 zapytań