SIO2PC lub 10502PC zanabędę ....
""Ja bardzo przepraszam, ale podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja niczym nie handluję. Ta pani przyszła do mnie w tym Pancake-u i w nim wychodzi.""
ABBUC Member #319. Preferowana forma kontaktu: email
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K]SIO2PC zakupię [K]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
SIO2PC lub 10502PC zanabędę ....
nie masz ftdi żeby sobie zrobić w 10 minut?
A, nie, to nie o tym :)
Jednak trochę o tym.
już mam - temat opanowany... nie mniej jednak 1 sztukę "komercyjną" mogę zanabyć
Opisywałem jakiś czas temu -> https://retrohax.net/shorts-diy-sio2pc-for-8-bit-atari/
... ale niestety wszystko poszło to co miałem także nie poratuję :(
spoko Drygol, życie nie lubi próżni - już się robią nowe sztuki :-)
no i petardunia :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię pozostałe » [K]SIO2PC zakupię [K]
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 55 zapytań