Sprzedam laptop jak na zdjęciach.
Dobry do warsztatu do programatorów itp, działa na nim Windows XP i Windows 7.
Cena 150zł + wysyłka paczkomatem.
Stan całkiem OK, odpada środkowy przycisk Touchpada. Bateria już nie trzyma, chociaż w zeszłym roku jeszcze 15 minut trzymała. Nagrywałem nim jakieś pliki CAS na deck kasetowy.
Kojarzę, że kiedyś miałem z nim jakieś problemy z portami USB, ale ostatnio używałem go dość intensywnie 3 dni pod WinXP i pod Win7 i nie zauważyłem nic podejrzanego, więc nie wiem czy to były jakieś chwilowe humory czy co.
Zasilacz od innego, tylko kabelek wymieniony.
Nowe narzędzie PokeyForge dla RMT PokeyForge pozwala na wygodny przegląd, edycję i zarządzanie instrumentami w formacie .RTI
Nowy szybki interfejs od Mono i Pancio Twórcy pracują nad rewolucyjnym urządzeniem szeregowym wykorzystującym port SIO.
Zestaw skilli dla LLM od Ilmenita Ilmenit udostępnił narzędzia wspierające modele językowe w pisaniu kodu na 8-bitowe komputery Atari.
Grajodołek Retro #7: Custom Atari 800XL Testy wyjątkowego Atari 800XL z VBXL, stereo i mechaniczną klawiaturą na kanale Borsuka.
Atari rejestruje znak towarowy 800XL Czy czeka nas nowy mini-komputer od Atari? Firma zarejestrowała kolejny znak towarowy.