Sprzedam laptop jak na zdjęciach.
Dobry do warsztatu do programatorów itp, działa na nim Windows XP i Windows 7.
Cena 150zł + wysyłka paczkomatem.
Stan całkiem OK, odpada środkowy przycisk Touchpada. Bateria już nie trzyma, chociaż w zeszłym roku jeszcze 15 minut trzymała. Nagrywałem nim jakieś pliki CAS na deck kasetowy.
Kojarzę, że kiedyś miałem z nim jakieś problemy z portami USB, ale ostatnio używałem go dość intensywnie 3 dni pod WinXP i pod Win7 i nie zauważyłem nic podejrzanego, więc nie wiem czy to były jakieś chwilowe humory czy co.
Zasilacz od innego, tylko kabelek wymieniony.
VBXETERM 0.05 - terminal ANSI dla VBXE Najnowsza wersja emulatora terminala z obsługą standardu ANSI przez VBXE.
Gearlynx 1.2.9 Popularny emulator konsoli Atari Lynx doczekał się aktualizacji z funkcją przewijania i poprawkami.
Golden Axe na Atari: Nowy silnik Vegi Vega prezentuje szybki silnik dla portu Golden Axe, oferujący tryb dla dwóch graczy, muzykę Mikera i grafikę Gaspara.
FujiNet Go 800 na Androida Emulator Atari 8-bit z wbudowaną obsługą FujiNet zadebiutował w sklepie Google Play dla Androida.
Fujisan 2.0.3 Aktualizacja emulatora Fujisan przynosi poprawki FujiNet, FastBasic i naprawę obsługi joysticków.