#1. Myszka Atari STM1 sn XB...
Klawisze - lewy i prawy - działają.
Przesuwanie w pionie - działa
Przesuwanie w poziomie - niezależnie od tego czy przesuwam mysz w lewo czy w prawo, to kursor na ekranie przesuwa się w lewo, aż dojdzie do lewej krawędzi. Rolki trochę przeczyściłem, ale bez zmian.
---
#2. Myszka Atari STM1 sn A4...
Klawisz lewy - trzeba nacisnąć w konkretnym miejscu (środek klawisza), żeby zadziałał. Inaczej, "nie łapie" dobrze
Klawisz prawy - działa
przesuwanie w pionie - działa
przesuwanie w poziomie - w prawo dobrze, w lewo trochę wolniej.
brak "ślizgaczy"
---
#3. Stacja dyskietek 5.25" Epson SD-600 1.2MB (ok, to nie Atari, ale nie chcę mnożyć postów, a poza tym może służyć do zgrywania dyskietek Atari na PC :o) )
Reaguje poprawnie na komendy ustawiania głowicy na każdej ścieżce - testowane z Greaseweazle (np. `gw seek 0`, gw seek 40`, `gw seek 80`, `gw clean`).
Kryoflux `dtc -c2` wykrywa że potrafi przeczytać ścieżki 00 - 83.
Po zamknięciu dyskietki zaczyna kręcić dyskietką i NIE przestaje, a powinna.
Próba odczytu przez Greaseweazle kończy się błędem `Command Failed: GetFluxStatus: No Index`. Może coś z czujnikiem otworu indeksowego? Przedmuchałem sprężonym powietrzem, ale bez zmian. Do kontrolera w PC nie podłączałem. Nie grzebię dalej. Zostawiam nabywcy.
Ceny wywoławcze - 10zł za każdy #
Postąpienie - co najmniej 5zł
Koniec we środę 17.12 o 21:00:00 czasu zielonogórskiego ;)
Wysyłka po opłaceniu kodu po paczkomatu Inpost, ew. automatów Orlen, czy DHL, lub dowolnego kuriera z odbiorem ode mnie.
Dla porządku. proszę o licytowanie przez podawanie każdego # oddzielnie, ale najlepiej w jednym poście, np.:
--
#1 20zł
#3 50zł
--
Zdaje się że forum nie pozwala na następny post szybciej niż po 1 minucie od poprzedniego, więc nie ma co czekać do ostatniej chwili.
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
<-- Kontakt prywatny proszę przez "E-mail", a nie "PW".