23 maja 2026 r. od godziny 10:00 startuje Biblioteczna strefa retro.
To skromna impreza przede wszystkim dla mieszkańców Kościana i okolic. Jeśli ktoś mieszka w pobliżu i ma wolną chwilę - niech przybywa!
Informacja na FB Wydarzenie na FB
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari Action! Compiler od Kuby Husaka Nowe narzędzie umożliwiające kompilację kodu Action! bezpośrednio na współczesnych komputerach PC.
Altirra 4.50 test 11 Avery Lee udostępnił nową wersję testową emulatora Altirra z nowym, eksperymentalnym paskiem zadań.
C.E.T.A.S. - nowy projekt na Atari 8bit Rafał Dudek i Vladimir Janković pracują nad unikalną strzelaniną z alternatywną historią w tle.
Postępy nad konwersją Golden Axe Zobacz najnowsze zmiany w nadchodzącym hicie na 8-bitowe Atari, nad którym pracuje znana ekipa.
Cannon Fodder STE WIP #2 Krzysztof Jarzyna prezentuje nową wersję rozwojową kultowej gry Cannon Fodder dla Atari STE.
atari.area forum » Zloty » Biblioteczna strefa retro
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
23 maja 2026 r. od godziny 10:00 startuje Biblioteczna strefa retro.
To skromna impreza przede wszystkim dla mieszkańców Kościana i okolic. Jeśli ktoś mieszka w pobliżu i ma wolną chwilę - niech przybywa!
Informacja na FB Wydarzenie na FB
A kto tam się wystawia? Bo mam w sumie rzut beretem do Kościana i ew mogę wspomóc :)
Wpadnij na godzinkę czy dwie, możesz być z dziećmi i po prostu bawcie się dobrze :)
Od 10:00 do?
To jest wydarzenie organizowane przez Bibliotekę, więc oficjalnie impreza trwa do 15:00, ale z tego, co wiem nieoficjalnie, będzie można posiedzieć jeszcze trochę przy zamkniętych drzwiach... A może za zamkniętymi drzwiami ;)
No właśnie, po imprezie najprędzej koło 16. będziesz (?) to możemy podjechać. Pytanie o której planujesz wracać ku domu?
.

A może by się tak zgadać na jakąś konkretniejszą godzinę? :) Bo jednak 10 - 15 to jakiś tam rozstrzał jest.
Na trzy osoby dwie z nas pracują do 15. (wiem sobota, u prywata tak już jest)
Nie damy razem dojechać jak na 16.
Pytanie czy Larek będzie jeszcze
Będę jeszcze długo po 15.00, bo muszę posprzątać cały bałagan i zapakować sprzęt. Trochę mi to zajmie. Dla mnie to niestety nie jest czas wolny :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Biblioteczna strefa retro
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 59 zapytań