Hej ludziki, czy ktoś posiada schemacik tej fajnej modyfikacji autorstwa bodajże Gumiego ??? Interesuje mnie zarówno schemat jak i zawartość Eprom'u !
Z góry dziękuje za info
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
Invitka na SV2025SE na Atari XL/XE Nowa invitka na letnią edycję Silly Venture 2025 dla Atari XL/XE już dostępna
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Tight Tools Packiet
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej ludziki, czy ktoś posiada schemacik tej fajnej modyfikacji autorstwa bodajże Gumiego ??? Interesuje mnie zarówno schemat jak i zawartość Eprom'u !
Z góry dziękuje za info
Do ST/Flaszki? Pierwsze slysze... Co to takiego?
Heh, pigulastemu sie pomylilo i puscil to na forum o ST :) Ale gestapo czuwa i topik jest juz na właściwym miejscu :twisted:
dely gw :)
e f ttp byl zjebany dos 6.1 ;-P.
a heh gumi dzies kiedys mial wyslac schemat do ciebie, tak mi mowil (3 lata temu;) nie doszlo ? eh te lagi na poczcie polsoej;/
dely gw :)
e f ttp byl zjebany dos 6.1 ;-P.
a heh gumi dzies kiedys mial wyslac schemat do ciebie, tak mi mowil (3 lata temu;) nie doszlo ? eh te lagi na poczcie polsoej;/
Oj miał miał tak przynajmniej obiecywał na Quast Party 97, wiem że Pasiu montuje to cacko w compach (ale nie potrafi zmodyfikować oprogramowania na epromie - aby np. zmienić jakąś pozycje) jedyna nadzieja, teraz leży w MacGyverze, który może dostanie co nieco od Waldiego .... ale ja w to raczej nie wierze (myślę że domyślasz się czemu)
Heh, pigulastemu sie pomylilo i puscil to na forum o ST :) Ale gestapo czuwa i topik jest juz na właściwym miejscu :twisted:
no i dobrze że czuwa !!! Nie ma leżenia do góry brzuchem :lol:
ps. A ja cały czas czekam dely na info o Tomsie 720 na Twojej www :x
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » Tight Tools Packiet
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 60 zapytań