Mam prośbe do Dyrekcji Sekty Atari Area.A mianowicie; zauważyłem pewną kolejność zdarzeń.Wszedłem na stronke.Przeglądałem 2linera i nagle jakiś trojan z innej stronki wyłożył mi Netszkape.To spowodowało że gdy odpaliłem przeglądare od nowa i wszedłem na Atari Area,wchodząc na forum;nie mogłem skorzystac z opcji "zobacz posty od ostatniej wizyty",ponieważ phpbrada zapamiętał moja wizyte wczesniej mimo iż nie wchodziłem na forum.Pewnie ma to związek z tym że w momencie wejscia na strone automatycznie już ląduje w logach forum,ale czy nie można wprowadzić małej poprawki w kodzie by phpbrada w takiej sytuacji nie był,aż taki restrykcyjny?
Gearlynx 1.2.4 Ukazała się aktualizacja Gearlynx, emulatora konsoli Atari Lynx, z poprawionym debuggerem.
FujiNetChat: Nowy klient IRC dla Atari Pierwsza publiczna wersja alfa FujiNetChat, nowoczesnego klienta IRC wykorzystującego interfejs FujiNet.
Gearlynx 1.2.2 Gearlynx doczekał się aktualizacji. Wprowadzono podgląd SCB, wyszukiwanie w pamięci oraz poprawki.
Wyniki FujiCup 2025 Poznaliśmy najlepsze gry na 8-bitowe Atari wydane w 2025 roku według jury oraz publiczności.
Wyniki konkursu i gala FujiCup 2025 Poznaj zwycięzców dorocznego turnieju FujiCup 2025 wspierającego twórców gier na Atari XL/XE.