Na tegoroczny Foreverek Lewis przytargał trzy poteżne reklamówki Bajtków do skanowania. Informuję więc, że we wtorek po świętach kupuję skaner A3 i prace ruszą pełną parą. Chciałem to robić w pracy, gdzie stoi takowy skaner, jednak to stary model i straciłem do niego nerwy. Po zeskanowaniu bajtki przerabiał będę na format PDF optymalizowany dla wersji Adobe Reader 6.0 lub nowszej. Potem sukcesywnie będę mógł udostępniać. I tu zaczyna się problem. Nie posiadam sewera i nie bardzo mam jak to udostępniać. Wszelkie pomysły rozwiązania problemu mile widziane!!!
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami