Ponieważ ostatnio zacząłem częściej odwiedzać giełdę , postanowiłem rozejrzeć się również za czymś do /|\. Ku mojemu zdumieniu nie wszyscy powyrzucali dyski 5,25" na smietniki i udało mi sie kupić trochę dyskietek. I tu moje pytanie - czym należy się kierować aby odróżnić dyskieti oryginalne od piratów ? U mnie np. jedna z gier firmy LK Avalon została wydana w ładnej okładce ale na dyskietce firmy Precision, a program "Historia polski" firmy Mirage znajduje sie na dyskietce Dysan. Co o tym myśleć ? Czy w ówczesnych czasach było to powszechną praktyką czy udoskonalonym piractwem ?
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE