Wyrazy współczucia.
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
<-- Kontakt prywatny proszę przez "E-mail", a nie "PW".
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
sAIOnara v3.0 Zaawansowany układ wideo Pancia, sAIOnara v3.0, bazujący na chipie CXA2075, jest już dostępny.
Altirra 4.40 test 20 Nowa wersja rozwojowa popularnego emulatora Altirra zawiera szereg usprawnień i poprawek błędów.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SN-360 Turbo
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyrazy współczucia.
W ramach akcji archeologiczne, odkopuję temat. Czy znalazłby się ktoś, kto by mi zaprogramował i wysłał ROM turbo do SN-360? Oczywiście za opłatą.
W ramach przeglądu własnego sprzętu i konserwacji... znalazłem własną stację SN360, namierzyłem w sieci dwa romy oryginalny sn360.bin i jeden o nazwie SN360_stryker.bin. Po porównaniu zawartości widać wyraźnie, że ma w sobie znacznie więcej informacji. Stryker, czy możesz mi napisać, czy Ta druga wersja zawiera już modyfikacje Mikey o system Turbo?! Bo chętnie bym sobie tą stacje zmodyfikował.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SN-360 Turbo
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 51 zapytań