Wyrazy współczucia.
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
<-- Kontakt prywatny proszę przez "E-mail", a nie "PW".
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ABBUC SWC 2025: wszystkie linki do gier Zebraliśmy wszystkie dostępne linki do gier z konkursu ABBUC Software Contest 2025! Zagraj i oceń.
RastaConverter Beta 20 RastaConverter, popularny konwerter grafiki dla Atari, otrzymał aktualizację Beta 20 z nowymi opcjami linii komend i poprawkami.
Test7800 0.7.2 Nowa wersja eksperymentalnego emulatora Atari 7800, Test7800, wprowadza poprawki w emulacji procesora 6502.
Rogul dla Atari STE, kolejne wieści Twórcy gry Rogul na Atari ST/STE udostępnili pierwszy film prezentujący działający gameplay na nowej platformie!
Wyniki konkursów ABBUC 2025 Znamy zwycięzców ABBUC Software i Hardware Contest 2025. Sprawdź, kto zgarnął nagrody i punkty!
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SN-360 Turbo
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyrazy współczucia.
W ramach akcji archeologiczne, odkopuję temat. Czy znalazłby się ktoś, kto by mi zaprogramował i wysłał ROM turbo do SN-360? Oczywiście za opłatą.
W ramach przeglądu własnego sprzętu i konserwacji... znalazłem własną stację SN360, namierzyłem w sieci dwa romy oryginalny sn360.bin i jeden o nazwie SN360_stryker.bin. Po porównaniu zawartości widać wyraźnie, że ma w sobie znacznie więcej informacji. Stryker, czy możesz mi napisać, czy Ta druga wersja zawiera już modyfikacje Mikey o system Turbo?! Bo chętnie bym sobie tą stacje zmodyfikował.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SN-360 Turbo
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 50 zapytań