Wyrazy współczucia.
Potrzebujesz dyskietki? Proszę: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887
<-- Kontakt prywatny proszę przez "E-mail", a nie "PW".
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Wyniki GRAWITACJA 8bit GameJam Znamy zwycięzców krakowskiego jamu. Temat: PROMIEŃ. Najlepsza gra to 3.14RANHAS na Atari.
Fujisan 2.0.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki błędów oraz usprawnienia w obsłudze interfejsu.
BurgerTom: teraz na Atari Jaguar Nowa konwersja BurgerTime trafia na Atari Jaguar dzięki pracy twórcy o nicku swapd0.
Altirra 4.50 test 9 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową emulatora Altirra 4.50 z poprawkami w AltirraOS i SAP.
XI. Baskijski Turniej Atari 2600 Relacja z jedenastej edycji baskijskich rozgrywek na konsoli Atari 2600 w Bilbao.
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SN-360 Turbo
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wyrazy współczucia.
W ramach akcji archeologiczne, odkopuję temat. Czy znalazłby się ktoś, kto by mi zaprogramował i wysłał ROM turbo do SN-360? Oczywiście za opłatą.
W ramach przeglądu własnego sprzętu i konserwacji... znalazłem własną stację SN360, namierzyłem w sieci dwa romy oryginalny sn360.bin i jeden o nazwie SN360_stryker.bin. Po porównaniu zawartości widać wyraźnie, że ma w sobie znacznie więcej informacji. Stryker, czy możesz mi napisać, czy Ta druga wersja zawiera już modyfikacje Mikey o system Turbo?! Bo chętnie bym sobie tą stacje zmodyfikował.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Fabryka - 8bit » SN-360 Turbo
Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 26 zapytań