Wlasnie probuje zainstalowac Sparta Dos'a 3.2 na karcie CF no i mam problem.
Laduje sobie oprogramowanie do kompa, partycjonuje karte CF, odpalam program MKSDFS.COM i wszystko niby peknie, ale po wyjsciu do lini komend i wydaniu komendy DIR dostaje blad 139 :(
W sumie to nie jestem pewien czy czegos nie przeoczylem. Czy ja powinienem jeszcze jakos sformatowac ta partycje po uzyciu programu MKSDFS.COM czy on juz wszystko powinien zrobic. W dokumentacji jest napisane, ze program buduje system plikow na danej partycji, czyli robi soft format.
Czy ktos mial kiedys podobny probelm ?
Nadmienie tylko iz pod MyDOS'em wszystko dziala poprawnie.
FreeMiNT OS Distro Pełna, bootowalna dystrybucja systemu operacyjnego FreeMiNT dla 32-bitowych komputerów Atari.
Atari800MacX 6.1.0 Popularny emulator Atari na Maca otrzymuje wsparcie dla FujiNet/NetSIO oraz liczne poprawki błędów!
RastaConverterBeta19 Najnowsza wersja RastaConvertera wprowadza nowe funkcje odległości kolorów, w tym domyślne "rasta".
Test7800 0.7.1 Nowa wersja emulatora Test7800 w wersji 0.7.1 przynosi usprawnienia w obsłudze Drag and Drop oraz poprawki POKEY dla Stone Age.
Nadchodzi Rogul na Atari ST/STE Konwersja znakomitego Fantasy-Hack'n Slash-Roguelike Rogul z małego Atari na platformy ST/STE