Witam
Czy mógłby ktoś podać linka do programu Kobold w pełnej wersji (szukałem w googlu ale są tylko wersje shareware)? Jeżeli nie było by linka to czy miał by ktoś ten program do podesłania na e-maila :) ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
Street Fighter 2 na Atari - prace trwają W najnowszym materiale wideo autor zaprezentował aktualny stan rozgrywki.
Jurassic Spark - wersja finalna Podczas Grawitacji zaprezentowano wersję uproszczoną, pozbawioną kilku kluczowych elementów, które teraz zostały dodane.
ABBUC Software i Hardware Compos Ogłoszono coroczne konkursy.
Atari ANTIC Displaylist Designer Nowe narzędzie dla twórców oprogramowania na Atari 8-bit.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Poszukuję Kobolda
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Czy mógłby ktoś podać linka do programu Kobold w pełnej wersji (szukałem w googlu ale są tylko wersje shareware)? Jeżeli nie było by linka to czy miał by ktoś ten program do podesłania na e-maila :) ?
Jak sama nazwa wskazuje - jest shareware. Ściągasz (to jest pełna wersja), odpalasz, używasz - to płacisz za licencję (chyba nie są to jakieś krocie) - i masz oryginał.
http://www.jaapan.de/en/uptodate.php?pr … ;typ=util;
Na tej stronie co podałeś jest tylko link do strony domowej na której już byłem. Niestety download mi nie działa :(
podaj adres poczty
marcintomiec@o2.pl
Z góry dzięki :)
Poszło!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Poszukuję Kobolda
Wygenerowano w 0.685 sekund, wykonano 1 zapytań