Witam
Czy mógłby ktoś podać linka do programu Kobold w pełnej wersji (szukałem w googlu ale są tylko wersje shareware)? Jeżeli nie było by linka to czy miał by ktoś ten program do podesłania na e-maila :) ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Fujisan 1.1.6 Ukazała się aktualizacja Fujisan, nowoczesnego frontendu dla emulatora Atari800 z obsługą FujiNet.
A7800DS 5.2a Nowa wersja emulatora Atari 7800 dla konsol DS/DSi przynosi poprawki błędów i lepszą synchronizację.
Barbarian na Atari 8-bit już blisko Vega kończy prace nad nową konwersją kultowego Barbariana.
System Error tematem konkursu 24h Compo Poznaliśmy temat nowej edycji konkursu 24h na Atari.area. Czas na tworzenie!
Edytor poziomów Montezuma's Revenge Lew Daney udostępnił narzędzie pozwalające na tworzenie własnych piramid w kultowej grze na Atari.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Poszukuję Kobolda
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Czy mógłby ktoś podać linka do programu Kobold w pełnej wersji (szukałem w googlu ale są tylko wersje shareware)? Jeżeli nie było by linka to czy miał by ktoś ten program do podesłania na e-maila :) ?
Jak sama nazwa wskazuje - jest shareware. Ściągasz (to jest pełna wersja), odpalasz, używasz - to płacisz za licencję (chyba nie są to jakieś krocie) - i masz oryginał.
http://www.jaapan.de/en/uptodate.php?pr … ;typ=util;
Na tej stronie co podałeś jest tylko link do strony domowej na której już byłem. Niestety download mi nie działa :(
podaj adres poczty
marcintomiec@o2.pl
Z góry dzięki :)
Poszło!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Poszukuję Kobolda
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 52 zapytań