To, że nie jadę - podyktowane jest między innymi uprzejmym zaproszeniem przez "Hospesa" (odpowiedni wątek), ale nie dylko. Wielki szacun dla Greya, że mu się chce.
Tak, nie podoba mi się, że jedną z "atrakcji" jest ogłaszanie darmowego picia. Tak, boli mnie to, że główną ideą większości atarowskich party (przynajmniej w Polsce) jest chlanie, a nie tworzenie prac. Tu też widać, że chcąc przyciągnąć "rzesze aktywnych scenowców" Grey stawia na "chlanie". Szkoda - gdyby takie coś wyszło bez takiego nagłaśniania tego aspektu - spoko - tak to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że "bez chlania to większość p*iparty". Szkoda.
Na koniec - tak, wszystkim, którzy pojadą życzę udanej zabawy i wysypu prawdziwych prac, a nie tylko rzeczywistych fraktali.
Silly Venture 2025 WE - stuff Wszystkie prace z ostatniego Silly Venture 2025 Winter Edition są już gotowe do pobrania w dwóch paczkach.
Mad Pascal 1.7.5 Mad Pascal, 32-bitowy kompilator Turbo Pascala dla Atari, otrzymał aktualizację do wersji 1.7.5.
Altirra 4.40 test 26 Nowa wersja testowa popularnego emulatora Altirra z licznymi poprawkami, zwłaszcza dla emulacji urządzeń sieciowych i modemów.
Gopher 2600 z nową wersją 0.50.3 Poprawkowa aktualizacja zaawansowanego emulatora Atari 2600.
Steem SSE 4.2.0 R5 Aktualizacja popularnego emulatora Atari ST, Steem SSE, skupiająca się na poprawie stabilności i dokładności.