To, że nie jadę - podyktowane jest między innymi uprzejmym zaproszeniem przez "Hospesa" (odpowiedni wątek), ale nie dylko. Wielki szacun dla Greya, że mu się chce.
Tak, nie podoba mi się, że jedną z "atrakcji" jest ogłaszanie darmowego picia. Tak, boli mnie to, że główną ideą większości atarowskich party (przynajmniej w Polsce) jest chlanie, a nie tworzenie prac. Tu też widać, że chcąc przyciągnąć "rzesze aktywnych scenowców" Grey stawia na "chlanie". Szkoda - gdyby takie coś wyszło bez takiego nagłaśniania tego aspektu - spoko - tak to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że "bez chlania to większość p*iparty". Szkoda.
Na koniec - tak, wszystkim, którzy pojadą życzę udanej zabawy i wysypu prawdziwych prac, a nie tylko rzeczywistych fraktali.
Hatari 2.6.0 Ukazała się nowa wersja Hatari - emulatora Atari ST/STE/TT/Falcon
Altirra 4.40 test 14 - poprawki modemowe Nowa wersja testowa Altirry skupia się na ulepszeniach w komunikacji.
RastaControl - GUI do RastaConvertera Dostępna wersja beta graficznego interfejsu do RastaConverter
Ice-T 2.8.1 dla Atari 8-bit Nowa wersja terminala Ice-T z poprawkami i lepszą obsługą klawiatury
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów