... w wersji stosowanej w Warszawie (koniecznie pod drugi port Joya i aby chodziły kasety z Warszawskiej giełdy). Moje wymagania to:
1. Magnetofon ma być sprawny i zadbany - model nieważny, potrzebuję do bezproblemowego przeczytania starych kaset w KSO (mój ma zajechaną głowicę i różnie już z tym bywa)
2. Kabelek do drugiego portu joya musi się dobrze trzymać i ma być sprawny
3. Zarówno odtwarzanie, jak i przewijanie ma działać prawidłowo.
4. Interesuje mnie tylko odbiór osobisty, więc raczej oferty z Wawy, ewentualnie mogę się umówić na Grzybsoniadę (sprawa nie jest szczególnie pilna)
Oferty z uczciwym opisem i ceną proszę podać poniżej w komentarzach. Wybiorę względnie najtańszą i najsensowniejszą techniczne według mnie, na ewentualne oferty zaczekam do końca stycznia - mam nadzieję, że ktoś wygrzebie jakiś sensowny egzemplarz, który będzie w pełni działający.
SprEd 1.3.8 Wersja 1.3.8 wprowadza tryb bez nakładania się pikseli i nową funkcję usuwania nakładających się pikseli.
Generator kopert na dyskietki Lexx stworzył kolejny generator, tym razem do kopert na dyskietki 5,25" dla Atari.
SprEd 1.3.6 Bocianu wydał kolejną, szybko następującą wersję 1.3.6 swojego edytora duszków. Sprawdź, co nowego!
Gopher2600 0.50.1 Jeden z bardziej zaawansowanych emulatorów Atari 2600.
SprEd 1.3.2 od Bocianu Bocianu wydał nową wersję przeglądarkowego edytora duszków SprEd. Odkryj nowe funkcje w wersji 1.3.2!