Hej
mam kolejny:/ problem z dwoma grami :henry's house i klątwa, obie są oryginalne zachowane w idealnym stanie na kasetach..., tu problem polega na wgrywaniu tych programów do komputera, w obu przypadkach sygnał jest w idealnym stanie, przez całe nagranie słychać ładne buczenie ładowania, lecz nigdy nic się nie uruchamia, nawet po zakończeniu nagrania magnetofon zatrzymuje się, a gra się nie uruchamia. W HH wygląda to tak, że cały czas jest niebieski ekran, a minutę przed końcem nagrania obraz zaczyna szaleć(miliony jakiś wzorków skacze itp.) tak z obu stron(w kasecie) w tych samych momentach(zakłócenia wyglądają tak samo), natomiast klątwa wgrywa się czarnym obrazem(przez całe nagranie słychać buczenie ładowania)
No mam nadzieje, że jakoś uda mi się to wgrać Pozdrawiam i czekam na pomysły co z tym zrobić :)
CAS2Audio 1.0.4 po dwóch latach Nowa wersja aplikacji do odtwarzania plików .CAS na Androidzie.
Gopher2600 0.41.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Atari 2600 z ulepszonymi zrzutami ekranu i poprawkami ARM
ELSA 1.02 Asembler w stylu MAE, stworzony w całości na Atari
Nadchodzi Antonia 2 - nowy akcelerator Nowa karta rozszerzeń od Simiusa z 14 MHz CPU i 16 MB RAM
BigPEmu 1.19 Ulepszona emulacja i nowe funkcje w wydaniu 1.19