Mogę zaoferować w boxie, nówka sztuka, z fakturą - będę kupował dla znajomego, więc jak ktoś chętny - po przelewie wezmę więcej.
Kaspersky Internet Security - BOX, 140zł z licencją na 1 rok, 190zł z licencją na 2 lata, wersja jednostanowiskowa. Inne sprawy na grzyba dostępne w Action też możemy dogadać - ale od razu mówię, ze nie mam tam wypracowanych rabatów i interesuje mnie przedpłata. Wszystko stamtąd jakby co - sprzedaję na fakturę, z gwarancją, jaka dostaję z Action. Jakby co - kontakt na priv.
Altirra 4.40 test 16 Nowa testowa wersja emulatora Altirra z odświeżonymi dialogami i poprawkami trybu ciemnego.
Echa Silly Venture 2025 SE Sprawdź oficjalne wyniki konkursów z letniej edycji Silly Venture 2025 w Gdańsku!
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!