Monika,
coś w tym jest :P
kmk 2.0 :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
MyAES 0.99 Beta 8 Nowa wersja MyAES z poprawkami błędów
Działające RM800XL! Na X pokazano działającą replikę RM 800XL - to ważny krok w stronę gotowego produktu.
PyDPainter 2.2.0 Pixel art w stylu Deluxe Paint.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Kolekcje forumowiczów
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Monika,
coś w tym jest :P
kmk 2.0 :P
kiedys zbieralem wszystko co popadlo aktualnie tylko to co uzywam
oto zniwo jednej niedzieli kilka lat wstecz , za grosze mozna bylo kupic na jarmarkach taki sprzet :
Monika,
coś w tym jest :Pkmk 2.0 :P
Simiusa należy zachwalać :)
tak tak,,
oczywiście...
kiedys zbieralem wszystko co popadlo aktualnie tylko to co uzywam
oto zniwo jednej niedzieli kilka lat wstecz , za grosze mozna bylo kupic na jarmarkach taki sprzet :
Noz kur... on tak zawsze!! :P Zeby tylko wkurzyc innych kolekcjonerow ;)
A jak ja bylem w Paryzu i wybralem sie na pchli targ za obwodnicą, to znalazlem jedną Sege Genesis i to jeszcze uszkodzoną :P
Swoja drogą po kwadransie tego "zwiedzania" moja towarzyszka byla bliska paniki bo w tych rejonach bialego czlowieka bylo trudno dojrzec i rejonow turystycznych Paryza to nie przypominalo. Ja za to czulem sie jak w domu: targ ze starzyzną jak u nas na gieldzie samochodowej, wokol blokowiska... ;)
I na co ty narzekasz??
Nie narzekam :) Po prostu wyraziłem swoje zdumienie, że pomimo pokaźnego zbioru programów na atarynkę nie posiadam większości tytułów, które masz w swojej kolekcji. Po połączeniu naszych zbiorów mielibyśmy góra 20 duplikatów.
Napiszę krótko, za ile mi sprzedasz Goonies, Bruce Lee, i Blue Max, no i HERO.
No nie wiem, może za 10 lat? :D
CO NA TO WASZE ZONY/MATKI/KOCHANKI ??
No cóż, moja żona jest wyjątkowo wyrozumiała, choć średnio raz w miesiącu słyszę magiczne: "W tym miesiącu już żadnych gierek" ;)
U mnie to powinno być na odwrót: co na to Twoja matka i ukochany
Taka ukochana/żona to skarb :)
oto zniwo jednej niedzieli kilka lat wstecz
No, piękna ta sofa ;)
Noz kur... on tak zawsze!! :P Zeby tylko wkurzyc innych kolekcjonerow ;)
A jak ja bylem w Paryzu i wybralem sie na pchli targ za obwodnicą, to znalazlem jedną Sege Genesis i to jeszcze uszkodzoną :P
Swoja drogą po kwadransie tego "zwiedzania" moja towarzyszka byla bliska paniki bo w tych rejonach bialego czlowieka bylo trudno dojrzec i rejonow turystycznych Paryza to nie przypominalo. Ja za to czulem sie jak w domu: targ ze starzyzną jak u nas na gieldzie samochodowej, wokol blokowiska... ;)
Nosty , "ten pchli targ " gdzie byles , to taki gdzie wielblady zebraly z wstawek G ...
mieszkam 20 km od paryza , kazda miejscowosc satelita paryza organizuje raz w roku 100% pchli targ po francusku nazwywa sie " wyczysc strych " i powiem Ci ze ze jest wybor ...
Zrobiło się tu trochę cicho, pozwólcie więc, że ponownie postaram się tchnąć nieco życia w ten topik ;)
Pozostałe zdjęcia można obejrzeć tutaj:
http://harry_tv.fotosik.pl/slideshow.ph … 1=harry_tv
Harry, czy ty masz to wszystko ubezpieczone ?
To moja mała kolekcja gier na Atari st ;) ( mam nadzieje , że będzie się powiększać )
Jakby Ci nagle przeszło czy coś :P to możesz sobie zapamiętać że ja chętnie bym zanabył Fire & Ice :)
A ja kolekcji procesorów mam parę Motoroli - 6502 i 65816 luzem mi brak :)
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Kolekcje forumowiczów
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 55 zapytań