Cześć !
Mam wielką prośbę o identyfikacje gry :D
Miałem ją na kasecie kiedyś, nie wiem czy dobrze pamiętam ale w niej widziało się od góry koc, na tym kocu leżały różne rzeczy np. kosz piknikowy itp, po chwili pojawiały się mrówki (piksele) i podkradały nam te różne rzeczy, trzeb było na czas je pozabijać, packą na muchy chyba :D- mam nadzieje, że ktoś kojarzy :)
mam jeszcze jedną grę, nigdy w nią nie pograłem ponieważ podczas wczytywania wyskakiwała plansza ze swastyką i napisem, że nie mam jakiegoś rozszerzenia czy czegoś tam, jak ktoś wiedziałby co to za gra z tą swastyką to też bym poprosił :D chciałbym zobaczyć cóż to była za gierka i co mnie ominęło :)
Nowa wersja ARIFE Tool od PVBest73 Uaktualniono uniwersalne narzędzie do analizy obrazów ROM i dysków Atari
Echa Sommarhack 2025 Podczas szwedzkiego party Sommarhack zaprezentowano kilkadziesiąt produkcji,
MadPascal 1.7.3 już dostępny Nowa wersja kompilatora MadPascal przynosi poprawki i optymalizacje
Echa Lost Party 2025 Wyniki, zapis wideo oraz stuff.
Lost Party 2025 startuje już jutro W Licheniu Starym rusza zlot fanów 8-bitowych komputerów