Cześć !
Mam wielką prośbę o identyfikacje gry :D
Miałem ją na kasecie kiedyś, nie wiem czy dobrze pamiętam ale w niej widziało się od góry koc, na tym kocu leżały różne rzeczy np. kosz piknikowy itp, po chwili pojawiały się mrówki (piksele) i podkradały nam te różne rzeczy, trzeb było na czas je pozabijać, packą na muchy chyba :D- mam nadzieje, że ktoś kojarzy :)
mam jeszcze jedną grę, nigdy w nią nie pograłem ponieważ podczas wczytywania wyskakiwała plansza ze swastyką i napisem, że nie mam jakiegoś rozszerzenia czy czegoś tam, jak ktoś wiedziałby co to za gra z tą swastyką to też bym poprosił :D chciałbym zobaczyć cóż to była za gierka i co mnie ominęło :)
STOS BASIC V5.5 Alpha Popularny język programowania dla Atari ST powraca po ponad 30 latach w nowoczesnej wersji.
Command & Conquer na Atari ST Kultowy RTS Command & Conquer zmierza na Atari ST. Zobacz niesamowity port legendarnej strategii.
Altirra 4.50 test 13 Avery Lee udostępnił kolejną wersję testową najdoskonalszego emulatora Atari.
CT60 TOS 1.03e Po blisko 21 latach ukazała się oficjalna aktualizacja CT60 TOS do wersji 1.03e.
Gearlynx 1.2.14 Ukazała się kolejna odsłona zaawansowanego emulatora Gearlynx dla konsoli Atari Lynx.