Ponieważ mnie krytykujecie za napoje wyskokowe mej produkcji - ogłaszam wszem i wobec: WIĘCEJ SIKORÓWKI NA PARTY NIE BĘDZIE. Skończyłem z konkursami Sikora, skończyłem z głosowaniem na party - nie ma sprawy, kończę z przywożeniem Sikorówki. Kolejna tradycja Sikora sie kończy, a co mi tam.
Oczywiście - gwoli informacji - Sikorówka będzie dalej egzystować. Ale tylko dla chętnych, wybranych i poza party.
Aha, dla mnie EOT. Tutaj sie nie dopisuję do postów - niech to zostanie potraktowane jako UWAGA! WSTAĆ! kolejny foch Sikora Można siadać. Co mi tam.
Gearlynx 1.0.0 Pierwsza stabilna wersja wieloplatformowego emulatora Atari Lynx o nazwie Gearlynx trafiła do sieci.
Jubileuszowy 25. odcinek kursu Larka Arkadiusz Lubaszka kontynuuje swoją serię poradników, publikując 25. lekcję programowania gier.
LodjurDS v0.1.4 Kolejna wersja emulatora Atari Lynx przynosi poprawki CPU oraz obsługę plików BLL dla konsol DS i 3DS.
Mad Pascal 1.7.6 Tebe udostępnił kolejną aktualizację kompilatora Mad Pascal z poprawkami i optymalizacjami.
Fujisan 1.1.2 Nowa wersja emulatora Fujisan przynosi poprawki w obsłudze FujiNet oraz mapowaniu klawiatury.