Ponieważ mnie krytykujecie za napoje wyskokowe mej produkcji - ogłaszam wszem i wobec: WIĘCEJ SIKORÓWKI NA PARTY NIE BĘDZIE. Skończyłem z konkursami Sikora, skończyłem z głosowaniem na party - nie ma sprawy, kończę z przywożeniem Sikorówki. Kolejna tradycja Sikora sie kończy, a co mi tam.
Oczywiście - gwoli informacji - Sikorówka będzie dalej egzystować. Ale tylko dla chętnych, wybranych i poza party.
Aha, dla mnie EOT. Tutaj sie nie dopisuję do postów - niech to zostanie potraktowane jako UWAGA! WSTAĆ! kolejny foch Sikora Można siadać. Co mi tam.
Jak napisać grę na Atari - cz. 8 Premiera ósmej części popularnej serii poradników Larka o tworzeniu gier na Atari już 28 lipca!
TONY - Ark of the Covenant Kontynuacja przygód Tony'ego na Atari 8-bit, bez przemocy, z naciskiem na spryt i eksplorację.
ABBUC Software Contest 2025: Zgłoszenia Sprawdź aktualną listę programów zgłoszonych do konkursu ABBUC Software Contest 2025. Termin mija 31 lipca!
Gopher2600 0.50.0 Nowa wersja emulatora Atari 2600 z usprawnieniami i nowymi funkcjami debuggera.
Steem SSE 4.2.0 już dostępny Nowa wersja emulatora Steem SSE z istotnymi usprawnieniami i nowościami