151

No było megaróló! napi* sie chyba bardziej jak na Quast'cie... :) Następnym razem proponuje właczyć piecyki 3 dni przed party coby sie zagrzało....

ps. Mazi, musisz sie zrehabilitowac w moich oczach ;)

152

A zaspamuje jeszcze - kiedy real, partro i fotki ???
Czy dane nam bedzie jeszcze w tym roku ? (to oczywiscie aluzja do Del(a)

do reala szczescia nie bylo... zawieszla sie....
a Dely napewno ocezuruje zdjecia...  :lol:

Wilson ! ! ! Nie mozesz do tego dopuscić ! ! ! ! !

153

Ano było róló. Proponuje tylko zmienic nazwe z East Party na Arctic Party ;)

Oprocz moich spodni (ponczochy rox) strat nie zanotowalem znacznych. Uprasza sie jedynie tego co zapakowal swoj spiwor w niebieski worek z napisem WEEKEND o zabranie go na next party.

"przepraszam pana uprzejmie - gdzie znajduje sie najbliższy dom publiczny" :) :) :) :) :) :) :) :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

154

"Chcecie dziwki na Koceranach?" ;)

155

dely juz w domu zorientowalem, sie ze zapakowalem swoj spiwor w inny worek:)
i teraz pytanie - gdzie do huna wafla jest worek od mojego spiwora (tzn kto spakowal swoj w moj - tez granatowy:)
a co do ogrzewania to marudzicie starsznie... za rok jesli bedzie East, zrobi sie go poprostu 2tyg wczesniej i bedzie spokoj.

ps ja chce zdjecia! ja chce zdjecia!
pps tablica sinusow w wykonaniu Mikeya uber alles!

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

156

grubshy: no ja zapakowalem spiwora do tego niebieskiego poniewaz tez myslalem ze to moj :)

Jesli chodzi o zimno to zauwazylem spora zaleznosc miedzy temperatura odczuwalna a iloscia promili we krwi (pewno nobla za to nie dostane ale wg mnie to wazne odkrycie)

Zdjecia odebralem wiec jest spora szansa ze pojawia sie do konca tej pieciolatki ;)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

157

"Chcecie dziwki na Koceranach?" ;)

Mariusz był na Eascie ? :) :) :)

All I hear is the sound of me falling on the ground

158

Byl....

159

mam w domu 7-minutowy filmik z easta... nagrany jest w mpg i zajmuje 70 mega - no właśnie... ja komletnie się na tym nie znam - można coś z tym zrobić coby to zajmowało mniej ważyło?

jest to taki flash report - nic specjalnego,  kilku scenowiczów, parę butelek i slipingrom wraz z zawartością  :)

160

Mozna pobawic sie w konwersje na jakiegos divx-a, ale to moze oznaczac utrate jakosci, takze nie wiem czy warto.

macgyver/BJB^Cobra

161

Proponuje to wyslac do kogos, kto to obrobi. Moge byc ja. Albo po prostu zaladuj na serwer jakis. Jak ktos przekonwertuje to sie podmieni.