glowas: numer juz poszedl, dzis pakuje kalwiiature, jutro wysylam
dynamike: jako ze dzis bede czyscil swoja klawiature wyciagajac klawisze to wloze je w brakuje miejsce w Twojej i sprawdze, dam znac co i jak
super - dzięki!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowe postacie w Street Fighter 2 Vega dodaje kolejne postacie do portu SF2 na Atari 8-bit. Zobacz nowy film z rozgrywką.
ATasm v1.30 ATasm v1.30 to assembler dla procesora 6502 działający z poziomu wiersza poleceń, zgodny z oryginalnym Mac/65 od OSS.
ugBASIC v1.17.2 Wszechstronny język programowania BASIC oraz cross-kompilator pozwalający na tworzenie programów na różne platformy 8-bitowe
Zapraszamy do artykułów na atari.area! Szukasz różnorodnych materiałów na temat Atari? Koniecznie odwiedź dział artykułów.
ICE-T 2.76 alpha 9 Nowa wersja zaawansowanego emulatora terminala
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » KUPIĘ klawiaturę od MEGA STE ......
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
glowas: numer juz poszedl, dzis pakuje kalwiiature, jutro wysylam
dynamike: jako ze dzis bede czyscil swoja klawiature wyciagajac klawisze to wloze je w brakuje miejsce w Twojej i sprawdze, dam znac co i jak
super - dzięki!
dynamike: to moze chcesz dzialajaca klawiature do TT ? mam taka :)
sprawdzona :)
Może być. Przeca technicznie nie ma róznicy co nie? Zaraz, "do TT" w sensie biały kolor? Spoko. To jedna z tych co na zdjęciu czy jeszcze cos innego?
@dynamike2010, cholera przeczytaj regulamin wkońcu :P bo co chwilę źle cytujesz i podejrzewam że za akcję "Porządki jesienne" głównie odpowiadasz Ty :D Co dla mniej jest o tyle lipą, że czasem poprzednie krótkie posty sam cytuję ( ale ze świadamością :) ) więc po porządkach znikną :(
racja jury... w sumie to nawet te quoty nie sa mi potrzebne wiec nie wiem czemu mi sie tak klika... za dużo okien otwartych :/
Może być. Przeca technicznie nie ma róznicy co nie? Zaraz, "do TT" w sensie biały kolor? Spoko. To jedna z tych co na zdjęciu czy jeszcze cos innego?
dynamike: to jest ta co teraz na zdjeciu, kompletna :)
Piter ponawiam pytanko dotyczące wysyłki bo do tej pory nic do mnie nie dotarło :(
Jako że zostałem oszukany przez Pitera ponawiam pytanko czy ktoś ma na sprzedaż zbędną klawiaturę do MEGA STE lub MEGA ST ważne by była szara .
glowas11: Brałeś pod uwagę to, że poczta polska daje ciała?
[edit]: polska jako polska w sumie też ;)...
polska polska zawsze daje.
I to, że "kolega" piter loguje się na forum jak informował Dely...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » KUPIĘ klawiaturę od MEGA STE ......
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 63 zapytań