Cześć jestem jednak zawiedzion tym tv lcd asusem 22cale, z maluchem po svideo nie chodzi bo od góry jest tylko kolor i czym niżej ekranu to ginie i pojawiają się monohromatyczne wężyki pionowe i miga.
Z ste jest niby super ale co kilkanaście sekund obraz na ułamek sekundy mignie. Może trzeba tam gdzieś wybrać rodzaj PALu ale nie ma chyba takiego przycisku w pilocie. Nie wiem czy to mignięcie to nie zadługa tego rezystora na płycie STE, który ponoć trzeba wymienić na mniejszy co steruje właczaniem w tryb RGB monitory.
Będę jednak musiał odmienić się na tamtego funai co miałem, ten poleci do babci jako TV i będzie z bani narazie.
Demo na SidecarTridge dla Atari ST Nowe demo pokazuje niesamowite możliwości SidecarTridge.
Prototyp gry Raiden dla Falcona Prototyp zaginionej konwersji kultowego Raiden na Atari Falcon ujrzał światło dzienne.
Steem SSE 4.2.0 R11 Ukazała się aktualizacja Steem SSE, popularnego emulatora komputerów Atari ST dla systemów Windows i Linux.
Larek i Drwal 1.3: User Friendly Nowy odcinek kursu programowania w asemblerze 6502.
HDDRIVER 13.01 Aktualizacja HDDRIVER przynosi poprawki dla HDDRUTIL oraz lepszą obsługę szybkiego sprzętu.