yo yo
Kto z Was ma skypa, było pare tematów, ale cięzko kogoś znaleźć.
No przyznawać się!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
SillyVenture 2025SE - nowe wiadomości Ruszyła sekcja regulaminów i uploadu prac. Zaktualizowano regulamin i dodano nową kategorię muzyczną
Doom8088 dla Atari ST Nowy port Dooma na Atari ST bazuje na wersji dla 8088 i wspiera tylko pierwszy epizod
Altirra 4.40 test 13 z Floppy Board Nowa wersja testowa Altirry dodaje wsparcie dla Black Box Floppy Board
Piszemy grę - część 3. już 17 czerwca Trzeci odcinek kursu tworzenia gier na Atari 8-bit będzie o rysowaniu postaci.
Wee Ninja - również na Atari 8-bit! Gra Wee Ninja dostępna także dla Atari 8-bit z 48K RAM - najlepiej z Joy 2B+
atari.area forum » Bałagan » skype kto używa?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
yo yo
Kto z Was ma skypa, było pare tematów, ale cięzko kogoś znaleźć.
No przyznawać się!
A o co chodzi?
Ja czasem używam ale głównie dzwonienie za granice na telefony stacjonarne.
Ja mam, ale nie używam :p
Nie mam i nawet nie używam.
np. ja uzywam
Mam i czasami używam, szczególnie, gdy ktoś mnie poprosi o bycie na Skype.
Mam, używam po wcześniejszym umówieniu się, np. via GG. SkypeID: grzybsonssg (nikt by się nie domyślił, haha)
używam skype, gg, nk tylko okazjonalnie
nie mam i nie używam, aczkolwiek niedawno dzieki skajpowi udało się zrobic telemost z Wieczorem :)
btw.Wieczor: sobota po 17-tej -> its demo WiP :)
a czy ktoś ma jakiś nick???
z naszych czy to tajne przez poufne :P
alle osso chozzzii?
ja mam nick.
nic poufnego w tym nie widze.
nie mam i nie używam, aczkolwiek niedawno dzieki skajpowi udało się zrobic telemost z Wieczorem :)
Potwierdzam (i godzinę też). Ja mam telemosty z Polską codziennie :) Działa świetnie, wkurza mnie tylko że wideokonferencja (tzn. video przy połączeniu więcej niż dwóch użytkowników) jest płatna i to zdrowo.
Można użyć darmowego programu. Jest za darmo i też zdrowo :)
A podpowiesz nazwę ? Ja próbowałem czegoś na O ... suportował videokonferencje jeszcze zanim skype zaczął ale ta opcja też była płatna (wszystko inne free)
Ekiga: http://www.ekiga.org/
a co powiecie na hangouts z g+?
Powiedzemy, że też jest fajne.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » skype kto używa?
Wygenerowano w 0.145 sekund, wykonano 95 zapytań